Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Alpina

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Alpina je veoma popularan brend za auto trke i entuzijaste. Kompanija je osnovana 1965 i nudi verzije poznatog proizvodjaca automobila BMV - njihovo partnerstvo pocelo je 1971, kada je BMV ALPINA zadatak sa rukovodstvom projekta za lagane BMV 3.0 CSL Coupe. Posto su vozila imaju znatno veću snagu motora, povećani zahtevi su postavljeni na kočnice i vučni sistem, pa je gume za Alpina imaju velicinu od najmanje 17 inča.
Za Alpina B3 model mozete koristiti na primer gume u veličinama od 235/40 R17 i 225/40 R18. Za Alpina B12 model, morate gume dimenzija 245/40 R20 i za Alpina B5 pneumaticima dimenzija 245/40 R19.

Alpina gume su dobre u krivinama

Zbog povećanog kontaktne povrsine u voznje ponasanje je znacajno poboljsano u krivinama. Gume proizvedene za Alpina, daju vrlo dobru kontrolu nad vozilom cak i na brzim krivinama. Mi pruzamo sirok izbor guma za Alpina modele i nosimo najveći izbor guma brendova i velicine mrezi, dajući vam više različitih opcija koje možete izabrati.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.