Payment Banner

Run-flat pneumaticiMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Run-flat pneumatici

Run-flat pneumatici su pogodni za hitne situacije. Ova vrsta guma omogućava bezbjedno upravljanje vozilom u slučaju značajnog gubitka vazduha. Bez obzira na koji model run-flat gume da izaberete, u slučaju bušenja gume, još uvijek možete preći do 100 km pri brzini ne većoj od 50 mph ( 80 km/h). Na taj način, vozač može odvesti vozilo do servisa umjesto da čeka pomoć na putu.

Struktura run-flat guma

Run-flat pneumatici imaju posebne bočne zidove koji omogućavaju kotrljanje gume u slučaju bušenja. Ovi posebni bokovi sprečavaju habanje gume i njihovu eksploziju. Druga funkcija tih specijalnih bočnih strana je da oni imaju ulogu u povezivanju serva i kočnice. Run-flat pneumatici su montirani na posebne felne kako bi bili sigurni da se gume neće odvojiti od rubova.

Optički signal u slučaju bušenja

U slučaju potencijalne štete na run-flat gumi (na primjer: puknuća), vozač će biti obavješten putem posebnog ekrana. Ovaj ekran koristi optički signal da ukaže vozaču na oštećenje guma. Korišćenjem run-flat pneumatika, rezervni točak više nije potreban a potrošnja goriva je smanjena. Run-flat guma se ne može mjeriti sa običnom gumom.

Naša montaža
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših partnera
u Vašoj blizini.:

*Besplatna dostava za naručene dvije ili više guma ( uključen PDV )
**Osim kompletnih točkova

Clients opinions

Shop rating
more