Payment Banner

Ljetne gume – zagarantovano dobro prianjanje!Marka:
Model:
Motor:
Verzija:

Prava smesa za leto

Ljetne gume – zagarantovano dobro prianjanje !

Između aprila i oktobra, ljetne gume su najbolji i pravi izbor za opremanje vozila . Čak i na suvim putevima i u umjerenim vremenskim uslovima, vaše gume moraju da zadovolje visoke zahtjeve i standarde u pogledu sigurnosti u svakom trenutku.

Prava smjesa za ljeto

Gumena smjesa ljetnih guma je manje elastična u odnosu zimske gume – posebno na višim temperaturama. Stoga su otpor kotrljanja i habanje niži pri čemu se povećava udobnost u vožnji sa nižim nivoima buke. Pored toga, ljetne gume postižu bolje rezultate kada je u pitanju kilometraža i stabilnost upravljanja. Još jedna korist od ljetnih guma je da smanjuju potrošnju goriva.

Optimalni spektar performansi sa ljetnim gumama

Ljetne gume se razvijaju kao univerzalne za jedinstvene vremenske uslove tokom ljetnih mjeseci. Ove gume su namjenjene za vožnju na suvim i mokrim/klizavim – putevima, a naročito na višim temperaturama. Da bi se optimalno prilagodile ovakvim uslovima, ljetnje gume imaju:

 • rebra,
 • šipke gazećeg sloja i
 • žljebove
 • pružajući optimalni spektar performansi za ljetne uslove. Sve informacije o određenoj ljetnoj gumi se mogu naći na njenom bočnom zidu - kao što su indeks opterećenja, prečnik naplatka, odnos dimenzija i širina.

  Naša montaža
  Vaše gume!

  Izaberite jednog od
  naših partnera
  u Vašoj blizini.:

  *Besplatna dostava za naručene dvije ili više guma ( uključen PDV )
  **Osim kompletnih točkova

  Brži + udobniji servis

   

  • Naručivanje on-line 24 sata
  • Isporuka od 7 - 10 radnih dana
  • Isporuka na željenu adresu, ili na jedan od naših ovlašćenih servisera kojih je preko 100 montiraće Vaše gume.