Payment Banner

Kontakt www.gumeonline.ba

www.gumeonline.ba je internet usluga koju pruža Netex Consulting d.o.o. Doboj

Korisnički servis

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili savjet u vezi sa web stranicom ili gumama koje nudimo, kontaktirajte nas besplatno na broj telefona 070 310 399 ili nam pošaljite e-mail na niže navedenu adresu.

Ako postoje tehničke poteškoće prilikom posjete naše web prodavnice www.gumeonline.ba, obratite se na e-mail gumeonline.ba@delti.com

  • Za pitanja u vezi veličine guma ili naše kompletne ponude, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na gumeonline.ba@delti.com.
  • Ako imate pitanja u vezi naručivanja, kontaktirajte gumeonline.ba@delti.com.
  • U slučaju pitanja u vezi zahtjeva za povrat robe, obratite se na gumeonline.ba@delti.com.
  • Za opšte informacije, pošaljite nam e-mail na gumeonline.ba@delti.com.

Naša adresa:

Netex Consulting d.o.o. Doboj
Kralja Dragutina 29
74000 Doboj
BiH

Telefon: 070 310 399 (od ponedjeljka do petka, od 7,00 do 22,00),
 

 

Žiro račun:

Nova Banka a.d. Banja Luka
Broj računa: 5553000035987935
 

Molimo vas da ne vraćate gume na gore navedenu adresu. Ne prihvatamo vraćanje na ovu adresu. Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem e-maila na gumeonline.ba@delti.com . Mi ćemo doći i preuzeti gume.

Opšta pravila i uslovi kupovine

Reklamacija

Žalbe i interna izmirenja

Ako ste iz bilo kog razloga nezadovoljni našim uslugama, molimo vas da nas kontaktirate na 070 310 399 (od ponedeljka do petka 07:00 -22:00 časa) , ili na e –mail gumeonline.ba@delti.com. Žalbe će biti uzete u razmatranje u roku od 5 dana. Nakon prijema žalbe, obavjestićemo Vas koliko je potrebno da ih riješimo u suprotnom ćete dobiti informacije o napretku vaše žalbe. Svi zahtjevi će biti pravilno i povjerljivo obrađeni.
 
x