Payment Banner

Obnovljene gumeMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Obnovljene gume

Obnovljene gume su jeftina alternativa za vozače sa malim budžetom, koji su u potrazi za kvalitetnim gumama. Poseban postupak se koristi u proizvodnji tih guma. Kroz ovaj proces, novi gumeni sloj postavlja se na gazištu gume. Obnovljene gume su sve više i više popularne na tržištu, a mogu se naći u širokom rasponu kod premium proizvođača po pristupačnim cijenama. Obnovljene gume su proizvedene u različitim veličinama za različite prečnike felni i dubine profila.

Obnovljene gume - kvalitet

Obnovljene gume, proizvedene u industrijskim količinama, mogu lako biti konkurencija novim gumama. Obnovljene zimske gume se često prikazuju u testovima za optimalno prijanjanje na snježnim putevima. Jedini nedostatak ove vrste gume je brže trošenje. Trošenje tih gume je oko 30% u odnosu na marku nove gume. To je razlog zašto su obnovljene gume jeftinije. Vi možete uštedjeti i do 50%.

Sigurnost obnovljene gume

Obično, gume mogu biti obnovljene samo jednom i moraju ispuniti niz uslova. Na primjer, kućište gume ne smije biti oštećeno. Na taj način obezbjeđeni su sigurnosni standardi.

Značajan doprinos zaštiti životne sredine

Obnovljene gume nisu samo jeftine, one takođe doprinose zaštiti životne sredine očuvanjem mineralnih resursa i fosilnih goriva. Najmanje 28,5 litara benzina je potrebno kako bi se napravile nove gume. Izrada jedne obnovljene gume zahtjeva 20% manje materijala.

Naša montaža
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših partnera
u Vašoj blizini.:

*Besplatna dostava za naručene dvije ili više guma ( uključen PDV )
**Osim kompletnih točkova

Clients opinions

Shop rating
more