Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za BMW

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Polazeći od 1929, BMW je proizvodnju kvalitetne gume na radost vozača širom sveta. Da bi imali punu kontrolu nad vozilom bez obzira na okolnosti, koristeći prave gume je veoma važno. Zbog širokog spektra dostupnih, možete da birate između zima za sve sezone gume za vas BMW auto.

Gume dizajniran za BMW automobile

BMW je ukljucen u razvoju guma koristi na svim postojećim modelima. Dakle, kompanija saradjuje sa proizvođačima guma kao:

Gume su specijalno dizajnirani da se uklope u sve BMW modele. Gume koji su odobreni za BMW vozila mogu se prepoznati po bočnom zidu pneumatika za star simbol ili pismo sledi ista zvezda simbol.

Pronadji prave gume za vas model BMW Prateći tačne indikacije, lako možete da pronađete prave gume za vaš BMW . Za neiskusne kupce, ove indikacije može biti teško otkriti. Kada se gleda na bočnom zidu jednog pneumatika, možete videti Širina preseka pneumatika u milimetrima (na primer 195), a zatim u omjeru (visina pregrade podeljen širine pneumatika, na primer 65) i naplatka prečnik u inčima. Sledeći indikacija jeocena brzina prikazan u obliku slova (na primer, H).

Pogodni pneumatici za jednog BMW model

Da li ste vlasnik BMW Ks serije automobila i često idu Offroad? Ako je tako, morate pouzdane offroad gume koji takođe nude visok komfor u vožnji. Offroad gume imaju posebne osobine kada je u pitanju njihov kvalitet, trajnost i udobnost. Vozači koji poseduju:
  • BMW serija 5
  • BMW serija 6
  • BMW Serija 7
automobili su obično u potrazi za gume sa smanjenim otporom kotrljanja, niskom vrednosti buke i koji nude visok nivo komfora. Bez obzira model vašeg vozila, pri kupovini gume za vaš BMW, trebalo bi da obrate pažnju na profitabilnost tih guma. Trebalo bi da bude u potrazi za gume koje nude niske habanje i visoke performanse. Potrošnja goriva može da se smanji ako izaberete prave gume.
Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.