Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Chevrolet

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Marka vozila Chevrolet je osnovana u SAD-u 1911. U današnje vreme, oni nude vozila po celom svetu. Chevroletov opseg je impresivan. Osim kompaktnih automobila i automobila srednje klase, oni takođe nude sportska, offroad i minivan vozila. Njihova ponuda guma za Chevrolet je takođe široka.

Gume pogodne za svaki model Chevroleta

Širok spektar vozila se isporučuje sa gumama od Bridgestone and Yokohama dok drugi proizvođači nude širok asortiman guma pogodnim za Chevrolet.
Za manje modele, kao što su Chevrolet Aveo, gume u veličini 185/75 R14 su dostupne kao standardna oprema. Za sportski model C6 su potrebne prednje gume u veličini 275/35 R18 i zadnje gume u veličini 325/30 R19. Pre naručivanja guma, uverite se da su dimenzije navedene u potvrdi o registraciji ili saobraćajnoj dozvoli. Kada birate veličinu guma, trebalo bi da razmislite veličinu, oblik tela automobila i formu suspenzije, inače auto i guma mogu biti oštećeni.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.