Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Chrysler

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Chrysler je jedan od najznačajnijih proizvođača automobila na svetu, za koje postoji širok asortiman guma dostupan za postojeće modele automobila. Na primer, za Chrysler Sebring model, Bridgestone guma iz ER300 serije se koriste u veličini 215/60 R16. Alternativno, možete izabrati gume za Chrysler u veličini 205/65 R15 ili 185/65 R15, u zavisnosti od modela automobila. Standardna veličina se koristi od strane proizvođača za Chrysler Grand Voyager model je 225/65 R18 i gume koje su proizvedene od strane Goodyear.

Pronađi gume pogodne za svaki model Chrysler

Kako bi znali koja vrsta guma se može koristiti na vašem automobilu Chrysler, proverite potvrdu o registraciji ili u ličnoj karti vašeg automobila. Pored toga što pruža dobro prijanjanje, pri naručivanju guma treba obratiti pažnju na gume koje nude smanjenu otpornost kotrljanja koje obezbeđuje minimalno habanje, smanjenu potrošnju goriva i visoku udobnost.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.