Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Dacia

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Dacia je proizvođač automobila koji nudi vozila po vrlo pristupačnim cenama. Kompanija je osnovana 1966, u saradnji sa Francuskim proizvođačem automobila Renault. Njihovi najpopularniji modeli su:

  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Gume pogodne za svaki Dacia model

Možete koristiti gume izrađene od strane gotovo bilo kojeg proizvođača guma. Goodyear gume se koriste kao standardna oprema. Dacia Logan automobili su opremljeni s DuraGrip gumama, veličine 185/65 R15, od strane Goodyear. Iste veličine se koriste za Sandero model. Za Dacia Duster, takođe možete koristiti veličine 215/65 R16. Veličine guma koje možete koristiti na Dacia vozilima su prilično ograničene. Možete proveriti koje veličine su odobrene za vaš Dacia automobil proverom potvrde o registraciji ili u ličnoj karti automobila.

Na šta trebate da obratite pažnju kada kupujete gume

Kada kupujete gume za Dacia, morate da se uverite da su gume stabilne na putu, a takođe i da su isplative. Ako koristite gume s niskim i ravnomernim habanjem, potrošnja goriva će biti znatno smanjena a performanse kilometraže će se povećati.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.