Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Hondu

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Honda istorija započinje 1920. Njihovi prvi automobili su bili prikazani svetu u 1963 tokom moto šoa koji se održao u Tokiju. Danas, Honda je jedan od najvećih proizvođača automobila u svetu. Honda proizvodi kompaktne i srednje klase automobila. Bez obzira na vaš model automobila, na gume-online.ba možete pronaći prave gume za vašuHondu. Prilikom potrage za najprikladniju gumu možete birati između premium proizvođačima guma.

Izaberite pravu gumu od premium proizvođača guma

Kada je reč o izboru koja guma odgovara njihovom modelu, Honda sarađuje sa različitim proizvođačima guma. Na primer, FCX model je opremljen sa Yokohama gume u veličini 245/60 R16. Honda Civic, jedan od njihovih najpopularnijih modela, prvobitno je opremljen sa Bridgestone gumama u veličini 195/60 R15; 14 do 16 inča Dunlop gume se takođe koriste za Hondu Civic.

Pronađite pravu gumu za bilo koji Honda model

Prilikom odabira gume za vaš Honda automobil, pre nego što potražite određenu cenu, potrebno je da obratite pažnju na kvalitet gume koje planirate da stavite na vašu Hondu. Za kompaktne klase automobila, nudimo 14 i 15 inčne gume širine 175 i 195 mm. Za Honde S2000 model, morate koristiti gume širine 205 i prečnika 16 inča . Ove gume se mogu koristiti sa čeličnim i aluminijumskim felnama. Izbor kvalitetne gume za vašu Hondu pruža bezbednost u svim situacijama, bez obzira na vremenske uslove i na bilo koji tip puta. Pređeni kilometari i dobra potrošnja goriva je ono što bi trebalo da tražite kada birate gume.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.