Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Hiundai

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Hiundai je jedan od najnovijih proizvodjaca vozila na trzistu . Kompanija je osnovana 1969 , a osam godina kasnije oni su pusteni u serisku proizvodnju svoje prve automobile . Ubrzo , Hjundai je postao jedan od najvećih proizvodjaca automobila na svetu . Njihovi modeli se prodaju sirom sveta .
Oni proizvode srednje klase automobila, minivanovi , SUV i sportske automobile . Ponude guma pogodan za Hiundai automobila je raznovrsna . Skoro svaka guma proizvodjac nudi odgovarajuće gume za ove automobile . Kao jedan od najvećih proizvodjaca automobila , Hjundai saradjuje sa razlicitim proizvodjcima guma . Hiundai i10 , i30 i Elantra modeli su svi opremljeni Hankook gumama . Hiundai je prvobitno opremljen gumama Michelin Energi . Bez obzira vas Hiundai modela , na gume-online.ba mozete naći prave gume .

Pogodni pneumatici za svaki model Hiundai Modeli kao sto su Hiundai i10 , i20 ili I30 su obično opremljeni pneumaticima čija širina iznosi izmedju 155 i 165 mm . Veći modeli poput Hiundai Grandeur su opremljeni sa gumama dimenzija 225/60 R16 . Takodje mozete izabrati sledeće velicine :
  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19
Na SUV modela , kao Hiundai Tucson , mozete da stane šire gume ( do sirine 245 mm a ) . Mozete da proverite šta veličine su odobreni za vašu Hiundai automobila proverom potvrdu o registraciji ili u automobilu ličnu kartu. Preporučujemo vam da koristite gume koje su odobrene od strane proizvodjaca .
Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.