Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Jeep

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Vlasnici Jeep imaju tendenciju da budu avanturisti , i traže gume kojima se dobro rukuje na autoputevima ili sa kojima može da se vozi po zemljanim putevima. Originalna oprema ( OEM) Jeep mogu biti gume Goodyear,Firestone, ili druge, u zavisnosti od godine i modela automobila.

Veličine guma za vozila Jeep

Jeep Cherokee je jedan od najpopularnijih modela Jeep; ovaj model je originalno opremljen sa gumama 215/75 R15 . Takođe možete da koristite i sledeće veličine: 235 / 70 R16 ili 235 / 60 R17.
Off road gume imaju poseban profil koji omogućava pravilno uklanjanje vode i blata iz kontaktne površine gume Jeep gume omogućavaju dobro prianjanje na putu, kao i off road gume. Zbog svog profila, Off Road gume su bučnije. U zavisnosti od vašeg modela Jeep morate da tražite gume koje će ponuditi dobre performanse na putu, podjednako kao i off road gume.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.