Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Mercedes-Benz

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Mercedes-Benz ije jedan od najpoznatijih proizvođača automobila na svetu, dakle, većina proizvođača guma nudi odgovarajuće gume za Mercedez-Benz automobile. Mercedes sarađuje s nekoliko proizvođača guma za standardnu ​​opremu svojih modela. Modeli automobila poput SLK ili C i E klase originalno su opremljeni Ecopia gumama proizvedenih Bridgestone. Mercedes takođe koristi gume proizvedene od strane Dunlop i Yokohama.

Korišćenje optimalnih gume osigurava najbolji komfor

Mercedesi su poznati po visokom nivou udobnosti koju nude. Ipak, udobnost i komfor zavise od izbora prave gume. izborom kvalitetne gume sa niskim nivoom buke, buka je znatno smanjena i unutar i izvan automobila.Nizak otpor kotrljanja obezbeđuje nisku potrošnju goriva i duži vek trajanja. Korištenjemkvalitetnih guma za vaš Mercedes-Benz, dobijate najbolju sigurnost bez obzira na put i meteorološke uslove. Zbog optimalnog premještanja vode iz gazećeg sloja, kvalitetne gume obezbeđuju maksimalnu kontrolu čak i u slučaju akvaplaninga.
Bez obzira na vaš model automobila, na gume-online.ba vi ćete pronaći prave gume.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.