Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Mini

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Prvi mini model je napravljen u 1959 od strane britanske Motor Corporation ( BMC ) . Do sada , oni su prodali vise od 5,5 miliona automobila . Mini- model ima nekoliko verzija i na gume-online.ba ćete naći odgovarajuće gume za sve njih . MINI modeli se razlikuju ne samo vizuelno , već i u pogledu performansi . Izbor pravih gume takodje zavisi od performansi automobila . Kao standardna oprema , Mini modela moze biti opremljen sa 15 do 18 inca gume . Sirok spektar guma za Mini je dostupna od razlicitih proizvodjaca guma .
Kada je u pitanju standardne opreme Mini automobila , nekoliko proizvodjaca guma kao Dunlop Goodiear se koriste . Mini Cooper S Vorks model je opremljen sa gumama Dunlop SP Sport . Ostali modeli su opremljeni prvobitno Goodiear UltraGrip Performance 2 , izuzetnost i UltraGrip 7 gume . Takodje mozete da izaberete gume od drugih proizvodjaca Proizvodjaci guma .

Pogodni velicine guma za svaku Mini auto

Jedan od njihovih najpopularnijih modela je Mini Clubman . 120 kV verzijaje prvobitno opremljen 175 / 60 R16 gumama . Takodje mozete da koristite sire gume ( 195 / 55 R16 ili 205 / 45 R17) . Mini Contriman Automobili model moze biti opremljen sa gumama sirine do 225 mm sa . Pre narucivanja gume , proverite koje velicine su odobreni za vas automobil ispitivanjem potvrdu o registraciji ili u automobilu licnu kartu . Prilikom izbora guma za vaš Mini , preporucljivo je da izaberete samo gume koje su preporucene od strane proizvodjaca automobila . Na ovaj nacin , mozete biti sigurni da je potrosnja goriva i nivo buke preporucuje od proizvodjaca.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.