Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Mitsubishi

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Mitsubishi je proizvođač automobila iz Japana, sa sedištem u Tokiju, i bio je multinacionalni proizvođač automobila od 1917. Ova kompanija je jedan od najvećih proizvođača automobila u Japanu, i dostigla veliku popularnost širom sveta. Zbog velikog broja prodatih vozila skoro svaki proizvođač guma nudi prave gume za Mitsubishi modele - Japanski proizvođač automobila uglavnom je radio sa Bridgestone.

Mitsubishi nastavlja da proizvodi za svoje kupce najbolje i najpovoljnije automobile na današnjem tržištu. Mitsubishi automobili su stavljeni na test za razne uslove, od vožnje po kiši do trka u legalizovanim trkama. Među ostalim modelima, Mitsubishi Pajero SUV je opremljen sa Bridgestone< strong> gumama. Pored toga, Mitsubishi takođe koristi gume koje nude Dunlop i Yokohama.

Izaberite ispravne veličine guma za vaš Mitsubishi

Ako niste sigurni koja veličina vam je potrebna ili koja marka Mitsubishi preporučuje da, jednostavno poročitate savete u papirima za vaše vozilo. Za većinu modela, možete izabrati između različitih veličina guma dostupnih na internetu. Dakle, Mitsubishi ASX standardno dolazi sa gumama veličine 215/65 R16 na primer. Po želji, možete koristiti neku od dole navedenih veličina:

  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17

Mi imamo najširi izbor marki guma kao i veličina online kako bi vam pomogli da pronađete pravu gumu za vaš Mitsubishi model.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.