Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Porsche

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Porsche za mnoge vozače važi kao odličan primer sportskih automobila. Svoj veliki proboj Porsche je doživeo 1963. godine kada je po prvi put predstavljen model Porsche 911. Danas ovaj proizvođač automobila u svojoj ponudi ima modele:

  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne

Ovo su modeli vozila popularni u celom svetu, a za svaki tip postoji i adekvatna Porsche guma.

Trenutne dimenzije guma za Porsche

Proizvođač automobila Porsche je jedan od retkih koji aktivno uključen u razvoj guma. Ovo preduzeće periodično objavljuje odobrenja proizvođača za letnje i zimske gume za sva nova vozila. Pored toga, Porsche postavlja određene zahteve proizvođačima guma. Gume koje su prošle test označene su slovom N. Za popularni model Porsche 911 proizvođač montira gume kompanije Dunlop. Gume istog proizvođača montirane su na model Porsche Boxster. Porše takođe sarađuje sa Bridgestonom na razvoju guma. Gume za Porsche automobile su obično 19 inčne. U zavisnosti od modela gume za Porsche mogu imati radijus i do 17 inča.

Vozite bezbedno sa Porsche gumama

Ukoliko se odlučite za autorizovane gume Porsche, možete biti sigurni da će ispuniti sve zahteve sportske vožnje. Naše gume visokog kvaliteta odgovaraju kako mokrim tako i suvim putevima, i imaju savršenu preciznost upravljanja. Takođe, Porsche gume imaju veoma dobre performanse u krivinama.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.