Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Renault gume

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Danas je Renault jedan od najvećih prodavaca automobila u Evropi. Zahvaljujući širokom spektru modela , Renault ima neophodno vozilo za svaku potrebu. Ovo su neki od najpopularnijih modela:

 • Renault Clio
 • Renault Espace
 • Renault Kangoo
 • Renault Laguna
 • Renault Mégane
 • Renault Twingo

  Za svaki model, nudimo veliki izbor kvalitetnih guma od svih vodećih proizvođača. Za početno obezbeđenje vozila Renault se oslanja na kvalitetne gume od proizvođaca Michelin. Možete izabrati neku od uobičajenih veličina guma za vaš Renault. Detaljnije informacije o mogućim veličinama možete naći u vašoj saobraćajnoj dozvoli.

  Kvalitetne gume za Renault vam garantuju bezbednu voznju

  Auto gume su jedina veza između vozila i puta. To je razlog zašto je toliko važno da su gume bezbedne. Pošto su gume porozne tokom vremena, trebalo bi redovno da ih proveravate zbog njihovog stanja i zamenite ih ako je to potrebno. Letnje gume su bezbedne samo do temperature od 7 stepeni. Dakle , trebalo bi da se prebacite na zimske gume na početku hladne sezone. Zbog svog posebnog gumenog jedinjenja i dezena gazećeg sloja , zimske gume nude najviši nivo odgovornosti i bezbednosti čak I pri hladnim temperaturama . Važno je da se preporučena dubina od 4 mm ne prekorači. Upravljanje kočnicama i ponasanje u krivinama su značajno poboljšani sa zimskim gumama. Kada dođe proleće, onda treba da se vratite na letnje gume. One imaju optimizovane blokove gazećeg sloja za letnje uslove i stoga nude bolje prianjanje I veću bezbednost na suvim i mokrim putevima. Pored toga, fpotrošnja goriva kod letnjih guma je znatno niža.

  Nudimo odgovarajuće gume za Renault za svaku potrebu. Zbog visokog kvaliteta guma vodećih proizvođača, niste samo bezbedni u svakom trenutku na putu , već je i udobnost vožnje poboljšana. Nizak otpor kotrljanja guma osigurava visoku kilometražu i smanjenu potrošnju goriva.
Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.