Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Saab

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Saab je vrlo popularan Švedski proizvođač premium automobila. Kompanija je osnovana u 1945, kada je Saab AB Švedska vazduhoplovna i odbrambena kompanija, konačno pokrenula projekat za dizajn malih automobila. Prvi serijski model poznat kaoSaab 92, je proizveden 1949. Kompanija je sada u vlasništvu National Electric Vehicle Švedske (Nevs).

Bez obzira da li ste vlasnik Saab 9-3 ili Saab 9-5, važno je da se brinete o gumama. U početku, Švedski proizvođač automobila bio je fokusiran prvenstveno na kvalitet premium guma od Goodyear. Naravno, možete koristiti i druge proizvođače guma za svoje Saab vozilo, ali ako niste sigurni koja guma vam je potrebna ili koja marka Saab preporučuje , da jednostavno poročitate savete u papirima za vaše vozilo.

Izaberite ispravne veličine guma za svoj Saab

Kada je reč o veličini gume, obično možete birati između različitih varijanti. Na primer, za Saab 9-3 imamo na raspolaganju 185/65 R15 ili 205/55 R16 veličine. Za Saab 9-5, veličine su uglavnom 225/55 R17 ili 245/45 R18.
Bez obzira da li su vam potrebane Saab zimske gume, letnje gume ili gume za sve sezone , mi znamo koje su najbolje gume i imamo najveći izbor marki guma kao i veličina online, dajući vam niz različitih opcija koje možete izabrati.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.