Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Smart

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Smart Automobile je automobilski ogranak od Daimler AG koji je specijalizovan za proizvodnju mikro-automobila, sa sedištem u Böblingen, Nemačka i ima svoju glavnu fabriku u Hambach, Francuska.Kompanija je osnovana 1994 i 2012 Smart je prijavio da je prodao više od 103.000 vozila širom sveta. Kompaktna vozila su idealna za vozače koji voze konstantno u pretrpanim gradovima.
Bez obzira da li vozite stariji Smart Forfour ili Smart Fortwo , mi nudimo svima odgovarajuće gume za svoja Smart vozila. Između ostalih proizvođača guma,Continental gume koje se preporučuju - za sigurnu vožnju u svim vremenskim uslovima možete koristiti Continental Conti EcoContact 3. Naravno, uvek se možete osloniti i na proizvode drugih proizvođača u potrazi za Smart gumama . Preporučujemo vam:

Ako niste sigurni koja gume veličina gume vam je potrebna ili koja marka gume Smart preporučuje da, se uvek možete posavetovati u papirima za vaše vozilo. Ovo osigurava da sve navedene vriednosti koje se odnose na buku, potrošnju goriva i vozne osobine su zapravo ispoštovane. Za većinu modela, možete birati između različitih veličina guma dostupnih online na gume-online.ba.

Poručite odgovarajuće gume za vaš Smart

Mi pružamo širok izbor guma za Smart modele i imamo najveći izbor marki guma kao i veličina online, dajući vam mnoštvo različitih opcija koje možete izabrati. Bilo da ste vlasnik Smart Forfour , Smart Fortwo ili Smart Roadstera vaš izbor guma ne samo da mora imati performanse do najviših standarda koji su mogući, već takođe trebate poboljšati izgled automobila.

Možete integrirati svoje Smart gume sa obe čelične felne kao i aluminijumske felne. Posebno za Smart Roadster model, koristeći alu felne koje će poboljšati vizuelni uticaj.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.