Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Tojotu

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Toyota Firma je osnovana 1937 a 2007 prodala je 9,5 miliona automobila, sto je jedan od najveći proizvozvocac automobila na svetu. Pre svega, vozaci cene pouzdanost Tojotinih vozila. Toyota ima sirok spektar modela. Najpopularnije modeli su :

 • Toyota Auris
 • Toyota Avensis
 • Toyota Aigo
 • Toyota Corolla

Opseg gume za Tojotine modele je takodj veliki . Za Vas model Tojote, mozete da koristite gume proizvedene od jednog proizvodjaca guma . Za standardne opreme svojih modela , Toyota koristi gume renomiranih svetskih proizvodjca .

Pogodan model za sve Toyota modele

Za manje modele kao što su Toiota IK , postoji ograniceni izbor kada je u pitanju velicina gume koje se mogu koristiti . Standardne velicine guma za IK modela je 175 / 65 R15 . Na primer , kada je rec o modelu Toiota Auris , u zavisnosti od tipa motora , mozete birati izmedju nekoliko velicina guma . Toiota Auris 1.4 D je opremljena sa velicinom sledećem gumama: 195 / 65 R15 . Takodje mozete da izaberete jednu od sledećih velicina :

  • 205 / 60 R15
  • 205 / 55 R16
  • 215 / 45 R17

   Za Toiota RAV4 SUV model, sire gume su na raspolaganju ( do 235 mm ) . Preporucljivo je da proverite potvrdu o registraciji ili u saobracajnoj pre narucivanja gume za Toyota model . Preporucuje se da koristite gume koje su odobrene od strane proizvodjca automobila .
Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.