Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Gume za Wolksvagen

Pretraga prema vrsti automobila:
Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Serija / verzija:

Posto postojiveliki izbor modela Volkswagen , postoji i raznovrsna ponuda guma pogodna za svaki model . Volkswagen radi sa raznih proizvođaima guma kako bi mogli da obezbede odgovarajuće gume za svaki model . Renomirani proizvodjci kao sto su:

nude odgovarajuće gume za sve zahteve tipove vozila. Većina Volkswagen modela imaju kao standardna oprema Pirelli gumama . Dunlop gume se koriste za opremanje modela Phaeton i Touareg .

srećan put u svim vremenskim uslovima

Nas savet da vozite leti i letnje a zimi zimske gume, neophodno je da se prebacujete između letnjih guma i zima one . Na temperaturama ispod 7 stepeni celzijusa na snegu ili zaledjenim putevima samo zimske gume mogu da vam obezbede stabilnost i sigurnost . Letnje gume nude odlicno prijanjanje na visim temperaturama i na mokrim putevima . Obe vrste letnjeh i zimskih guma mogu da se montiraju na obe felne celicne i aluminijumske felne . Kada birate gumu, takodje mozete kupiti kompletne tockove , koji vam daje prednost kupovine guma već na obodu . Tako, nema potrebe da montirate gume za Volkswagen na celicne ili aluminijumske felne . Nudimo obe gume i felne kompletne dizajniran da ispuni zahteve vaseg Volkswagen auto .

Za Wolksvagen vozi gume po pristupacnim cenama i fer

Zahvaljujući nasim razlicitim ponudama guma, lako je naći prave gume za vas Volkswagen model . Medju njima mozete imati sirok asortiman i veliku kolicinu guma koje se savrseno uklapaju u vase W modele . Iz bezbednosnih razloga , trebalo bi obratiti paznju ne samo na cenu, ali i da kvalitet prilikom kupovine guma . Kvalitet gume obezbediti ne samo visok nivo komfora , ali su takodje isplativo . Mali otpor kotrljanja obezbedjuje nizak nivo buke i u isto vreme manja potrosnja goriva .

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.