Koristimo cookies. Korišćenjem ove web stranice slažete se sa njihovom upotrebom.
OK
Status porudžbine x
Odjavi se

Debica letnje gume

Debica je na tržištu automobilskih guma još od 1937. Počev od 1995. deo Debica S.A. deonica je kupljen od strane američke kompanije Goodyear Tire & Rubber.
Kroz razvoj i inovaciju kompanija je uspela da unapredi kvalitet i karakteristike letnjih guma sa svakom novom generacijom proizvoda. Nove Debica gume nude odličnu udobnost i upravljanje na suvim i vlažnim putevima.
Poljski brend nastavlja da parira kao pristupačna alternativa premium gumama dostupnim na tržištu. Svaki proizvedeni profil odgovara trenutnim zahtevima i ima EU oznake za otpornost kotrljanju, emisiju buke i indeks kočenja na vlažnoj podlozi.

Debica letnje gume – kvalitet po razumnoj ceni

Preporučujemo letnje gume Debica Presto i Furio – kvalitetne modele koji vam pružaju istrajnost, sigurnost i udobnost pri velikim brzinama. Presto guma asimetrične šare pruža odličan performans u svim vremenskim uslovima. Furio, je privlačan zahvaljujuči inovativnom dizajnu i visokom indeksu brzine. Usmereni profil gradi veliku šaru V oblika za bolju stabilnost u krivinama, a mnogobrojni bočni kanali na profilu sprečavaju akvaplaning.

Naši eksperti će vam pomoći pri izboru odgovarajućih Debica letnjih guma za vaše vozilo. Poručite odmah onlajn preko gume-online.ba.

"