Koristimo cookies. Korišćenjem ove web stranice slažete se sa njihovom upotrebom.
OK
Status porudžbine x
Odjavi se

Firestone zimske gume

Časni američki brend Firestone je pravi klasik, poznati po svojoj uključenosti u romantičnu doba motorsporta - počev od prve ikada Indianapolis 500 trke, u 1911., gde je pobedio automobil opremljen sa Firestone gumama. Danas je član porodice Bridgestone, koji je trenutno najveći svetski proizvođač guma, Firestone brend stoji ponovo za najsavremenije rešenje modernog dizajna. Jeste li za kupovinu izvrstih zimskih guma, po konkurentnim cenama gume-online.ba ima veliki izbor zanimljivih proizvoda, osobito Firestone najnoviji modeli za hladnu sezonu.

Dosljedno performanse u teškim uslovima, sa Firestone gumama od gume.com.hr

Firestone Vinterhavk linija zimskih guma nudi puno poverenje za vožnju po hladnom vremenu. Uživajte u umirujućim performansama i dobru vrednost za novac od Vinterhavk 2 EVO i Vinterhavk 2V EVO .Najnoviji model generacije i trenutno vodeća linija za zimske proizvoda je Vinterhavk 3 , koji je dobio široke pohvale u automobilskom štampi za uravnotežene zimske performanse, sa izvrsnim ponašanjem na ledu, sigurnim rukovanjem u vlažnim uslovima i dobra potrošnja goriva.

Za lagana privredna vozila, Firestone nudi Vanhavk Vinter , izdržljive i stabilne zimske gume dostupne u različitim veličinama. Osim povećanog kapaciteta nosivosti, ovaj model daje dobro prijanjanje na ledu i snegu za one neprestan zimske radne dane. Uživajte u vožnji više ove zime, s Firestone zimskim gumama iz gume-online.ba. Naše cene su najbolje na tržištu, a vi dobijate još veću vrednost ako naručite najmanje dve gume zahvaljujući našoj politici besplatne dostave!

"