Koristimo cookies. Korišćenjem ove web stranice slažete se sa njihovom upotrebom.
OK
Status porudžbine x
Odjavi se

Kleber zimske gume

Kleber odavno je pouzdana marka na evropskim tržištima, zahvaljujući proizvođačevoj predanosti kvaliteta i inovacijama. Ako cenite bezbednost i udobnost u vožnji, opremanje vozila sa Kleber zimskim gumama za hladne sezone svakako je izvrsna investicija. ovaj francuski proizvođač dizajnira svoje zimske proizvode kako bi se osigurala stabilnost pri brzinama za autoceste i odgovarajuće prianjanje na poledici. Naš online shop nudi vam Kleber zimske gume u različitim veličinama, za gotovo bilo koje vozilo ili model. - Naravno, po odličnim cenama.

stabilna vožnja na zimskim putevima, s Kleber gumama od gume-online.ba

Kleber Krisalp HP odličan primer napredne zimske gume tehnologija za svakodnevnu vožnju. Dizajnirana za lične automobile u rasponu od kompaktnih Hatchbacks do luksuznih limuzina je Krisalp HP ona je izdržljiva guma sa iskrenom Mud & amp; Sneg i hladno vreme akreditive funkcionalnosti. Krisalp HP2 je najnovija generacija zimskih guma koja omogućuje izvrsno prianjanje i kočenje na zaleđenim putevima, kao i odgovarajuću trakciju na snegu. Kombi vozači ne bi trebali nipošto da se osećaju zanemareni od strane Kleber.

Transalp 2 je razvijen da zadovolji specifične zahteve prevoznika, pomoću armirane izgradnje da se utvrdi trajnost i nosivost tereta, uz osiguranje po hladnom vremenu stabilnost pri brzinama za autoceste i dobre vozne karakteristike na ledu i snegu. Naručite sada i uživajte u pouzdanosti Kleber zimske gume - uvek po nenadmašnim cenama od gume-online.ba. Nudimo besplatnu dostavu u Srbiji za porudžbine dve gume ili više, i opsežan montažnu stanica na raspolaganju.

"