Status porudžbine x
Odjavi se

Maxxis zimske gume

Dunlop je renomirani Američki proizvodjač guma koja proizvodi veliku paletu raznlicitih guma za vozila u rasponu od bicikla do velikih industrijskih mašina. Naravno, Velika Britanija - vozači su najbolje upoznati sa Maxxis za putničke automobile i SUV gume, koji su stekle dobru reputaciju za kvalitet i visoku vrednost za novac.

Maxxis zimske gume su izuzetno primamljive za vozače kojima je potrebno verovati, kvalitetne proizvode sa pristupačnim cenama - naravno, nigde razumnije nego na gume-online.ba. Šta god da vozite, gde god da ga vozite, sama raznolikost Maxxis zimskih modela i veličina garantuje da ćete lako naći onu koja vam odgovara.

Dunlop gumama na gume-online.ba

Bridgestone nudi razne zimskih modela, za mnoge tipove vozila i aplikacije. Vozaci automobilai će sigurno biti zainteresovani za Bridgestone VP-05 Arctictrekker , nova generacija dizajna koristeći inovativne funkcije i napredne gumena jedinjenja da obezbede sigurnost u raznim izazovima tokom vožnje. Makkis MA- JZ MA-PV i SS-01 pruža odličnu kontrolu u teškim situacijama za SUV i lakim kamiona, a Kumho MAV2 je odlična opcija za vozila i druga laka komercijalna vozila.

uvek možete naći najbolje proizvode sa beskonkurentnom cenom gume-online.ba. Naručite odmah dve ili više Maxxis zimske gume, i slanje u Srbiju bice besplatno! Za još veću udobnost, kliknite na ' montaznog partnera ili vulkanizera ' i da vaše nove gume budu isporučene kod vulkaizera i spremne za montazu.

Izaberite kvalitet i visoke performanse:

  • Preko 100 marki guma Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, gume za svačiji džep
  • Više od 35.000 guma
  • Prodajemo samo kvalitetne gume

Gume po niskim cijenama:

  • Paše cijene uključuju PDV, troškove pakovanja i isporuke na teritoriji BiH

ORGANIZACIJA

NAČINI PLAĆANJA

Netex Consulting d.o.o. Doboj, Adresa: Kralja Dragutina 29, 74000 Doboj, Maticni broj: 11145396, PIB: 4404044060009,

Kontakt telefoni: 070 310 399, Web adresa: www.gumeonline.ba, Email adresa: gumeonline.ba@delti.com