Status porudžbine x
Odjavi se

070 310 399070 310 399

Michelin letnje gume

Ankete ponovo pokazuju da letnje gume Michelin su izuzetno popularne kod vozača. Jedan od razloga za njihovu odličnu reputaciju meju potrošačima je dugotrajano postojanje Michelin letnjih guma. Tokom godina, ovo je Michelin jedan od najvećih proizvođača originalne opreme odabran od strane mnogih popularnih brendova automobila.

U toku istraživanja i razvoja za visok nivo udobnosti tokom vožnje

Michelin letnje gume prodju kontinuirani razvoj. Kompanija odvaja procenat od svojie godišnje prodaje i ulaze konstantno u razvoj istraživanje. Vozači takođe imaju koristi od iskustva kompanije kao i formula 1. U skladu razvojnim rezultatima i odličnom kvalitetu letnje gume pruzaju jako veliki nivo udobnosti i praktičnosti u toku vožnje.

Letnje gume za najviše zahteve

Bridgestone nudi uravnotežene letnje gume da se kotrlja glatko na svim putnim površinama. Michelin letnjim gumama je poenta da sa kratkim kočenjem na mokrimputevima smanji proklizavanje. Letnje gume Michelin takođe obezbedjju i maksimalnu sigurnost i kontrolu Na suvim putevimai. Dodatne pogodnosti su vrlo niskim koeficijentom buku, udobnost i izuzetnu trajnost i dugovečnost. Michelin je redovno inovacije u oblasti letnji pneumatik. Najnoviji je Michelin CrossClimate obrazac -. Leto guma sa simbolom zimskih guma

Michelin letnje gume smanjuju potrošnju goriva

Kada je u pitanju smanjenje potrošnje goriva. Michelin stavlja veliki značaj na proizvodnju takozvanih Energi Saver gume. Ovde je fokus na efikasnost i zaštitu klime. Michelin letnje gume sa niskim otporom kotrljanja pomoć da se smanji današnje emisije CO2. Od razvoja ""zelenih pneumatika"" u 1990, Michelin je igrao značajnu ulogu u smanjenju globalne potrošnje goriva i emisije CO2. Ako svi automobili i kamioni u Evropi voze ""zelene gume"", Evropa bi mogla spasiti oko 4,5 milijardi litara dizela i 1,5 milijardi litara benzina godišnje Tosu gume koje su uredu i koja donosi performanse i udobnost u vozilu i rukovanje do savršenstva. Michelin letnje gume dolaze sa savršenim svojstvima.

Top results for Michelin letnjim gumama

nemački časopis ""Gute Fahrt"" nalazi Michelin letnje gume biti definitivno vredi preporuka. U svom pregledu, Michelin Pilot Sport 3 osvojila je lidersku poziciju - naročito kada je u pitanju rukovanje na mokrim putevima. Kumho za letnji pneumatik dobio je zahvalnost za veliku stabilnost. Vrhunski su se pokazale pri kočenju na mokrim i suvim putevimai. Nemački časopis ""Sportauto"" je redovno razmatra Michelin gume, između ostalog Michelin Pilot Sport Cup +. Testovima su bili posebno oduševljeni direktnim brzim odzivom na upravljač Michelin letnjim gumama.

"

Izaberite kvalitet i visoke performanse:

  • Preko 100 marki guma Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, gume za svačiji džep
  • Više od 35.000 guma
  • Prodajemo samo kvalitetne gume

Gume po niskim cijenama:

  • Paše cijene uključuju PDV, troškove pakovanja i isporuke na teritoriji BiH