Koristimo cookies. Korišćenjem ove web stranice slažete se sa njihovom upotrebom.
OK
Status porudžbine x
Odjavi se

Nexen zimske gume gume

'

Neken gume su širom sveta prodavane više od 60 godina. Dok je aktivnost kompanije prekinuta osam godina nakon njenog osnivanja do 1950-1953 Korejskog rata, puno se dogodilo: Neken je uvršten na berzi u 1976., sporazum o saradnji sa Michelin i prebacivanje iz dijagonalnih guma na radijalne. Gume ovog južnokorejskog branda su dostupni u Evropi već nekoliko godina, a mogu se kupiti od glavnih online guma trgovaca, kao što je gume-online.ba. Fabrika u Češkoj trenutno ima u planu za poboljšanje marke za Evropsku prisutnost.

Neken gume postoje u prvom redu za lična i SUV vozila te su poznate po svojoj impresivnoj ceni-performanse odnos. U 2013. godini, ADAC je testirao Neken Eurovin 600 u veličini 185/60 R15 T i dodelio prvorazredni rejting na suvim putevima. Isplativost gume u smislu otpornosti na habanje i potrošnju goriva takođe je zanimljivo, Eurovin 600 je zapravo guma iz Roadstone koji se prodaje pod imenom Neken).

VinGuard Sport je "" istina "" Neken zimska guma . Sa veliki širokim otvorima utora guma je dizajnirana kako bi se sprečilo prijanjanje u plićaku - spoljni slotovi nazubljen za bolje prijanjanje na snegu, dok oni unutrašnji su raspoređeni u cik-cak za dobru stabilnost pri velikim brzinama (u nekim veličinama, ovaj proizvod je pogodan za brzine do 240km / 150 milja na sat). Za male automobile, tu je Neken VinGuard Snov''G , čiji slotovi dovoljno poboljšavaju svoj stisak na snežnim I ledenim putevima.

'